Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین،  حسن عبدلیان پور روز یکشنبه در نشست خبری اظهارداشت: اکنون ۳۰ هزار و ۶۷۲ وکیل از مرکز وکلای قوه قضاییه پروانه وکالت دارند.

وی درباره آزمون فوق‌العاده وکالت که در ۲۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، افزود: زمان ثبت نام این آزمون ۲۰ تا ۲۶ فروردین است و البته ممکن است مهلت ثبت نام با توجه به استقبال فارغ‌التحصیلان حقوق تمدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به برگزاری دو آزمون وکالت در سال ۱۴۰۱ گفت: سال آینده یک آزمون فوق العاده برگزار می‌کنیم، زیرا نهاد موازی ما نتوانست آزمونی را سال گذشته برگزار کند و برای آنکه حقی از کسی ضایع نشود آزمونی را به صورت فوق العاده در روز ۲۳ اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌کنیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۳۴۰ کارشناس عضو مرکز هستند، گفت: ۶۱ هزار و ۱۲۷داوطلب در آزمون کارشناسی امسال شرکت کردند و حدود پنج هزار نفر در آزمون قبول پذیرفته خواهند شد.

وی با اشاره به سند تحول قضایی و لزوم ساماندهی کارشناسی‌ها که مورد تاکید ریاست قوه قضاییه است، افزود: سامان بخشی به کارشناسی‌ها در محاکم از جمله خواسته‌های رئیس قوه قضاییه بود و برهمین اساس سامانه ۱۵۱۵ یا نظام ارجاع عادلانه کارشناسی که وظیفه مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بود راه اندازی شد.

عبدلیان پور اظهارداشت: سعی می‌کنیم که ابتدای سال جدید این سامانه را با همکاری معاونت فناوری اطلاعات قوه قضاییه به سرانجام برسانیم تا همه مردم از آن بهره‌مند شوند.

وی درباره فرایند دادسرای انتظامی گفت: اکنون در همه استان‌ها در ۳۱ حوزه وکالت و کارشناسی محاکم انتظامی فعالیت دارند و دادیاران به صورت تمام وقت در دادسرا‌های انتظامی حضور دارند همچنین محاکم بدوی نیز در همه استان‌ها مستقر هستند.

وی با بیان اینکه حمایت از وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده را وظیفه مرکز می‌دانیم تاکید کرد: مرکز به نظام خودانتظامی اعتقاد دارد و اگر تخلفی رخ دهد با جدیت برخورد می‌کنیم.

عبدلیان پور اضافه کرد: در راستای شفاف سازی و توسعه نظام الکترونیک امروز همه شکایاتی که علیه وکلا کاملا الکترونیک است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه درباره تخلفات انتظامی گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۵ مورد ابطال پروانه وکالت، ۱۵ مورد انفصال موقت، هفت مورد تنزل درجه و اعمال محدودیت در اختیارات کارشناسان رسمی، ۲۴ مورد برائت، یک مورد توبیخ و ۶ مورد توبیخ با درج در پرونده حکم صادر شده است.

عبدلیان پور در پاسخ به سوالی درباره پرونده‌های مربوط به تخلفات کارشناسان رسمی اظهارداشت: بیشترین شکایت از کارشناسان رسمی مربوط به گزارش خلاف واقع بوده است، اما تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد از این شکایات واهی است.

رئیس مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره فعالیت مشاوران خانواده گفت: در سال ۱۴۰۱ مقدمات برگزاری آزمون مشاوران خانواده را فراهم می‌کنیم و تقاضا داریم صلاحیت‌ها افزایش یابد، زیرا اکنون مشاوران خانواده فقط به پرونده‌های طلاق رسیدگی می‌شود و درصورت افزایش اختیارات می‌توانند در حوزه‌های دیگر نیز همراه باشند و از تشکیل پرونده‌های قضایی جلوگیری کنند.

بیش از ۵ هزار پرونده تسخیری و ۷۰ هزار پرونده معاضدتی در سال ۱۴۰۰ رسیدگی شد
وی درباره تفاهم نامه‌هایی تفاهم نامه‌هایی که مرکز با نهاد‌های دیگر به امضا رسانده است گفت: اسنپ تراک، پلیس آگاهی، شرکت خودروسازی سایپا، استان مقدس احمدی و محمدی علیه السلام شیراز برای ارائه خدمات معاضدتی به زائران شاه چراغ از جمله این تفاهم نامه‌ها هست همچنین ارائه این خدمات در استان مقدس رضوی و حضرت معصومه نیز اجرایی می‌شود.   منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آزمون وکالت حسن عبدلیان کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه عبدلیان پور مرکز وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی  زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در نتایج آزمون سراسری را اتفاقی خوب و یکی از راه‌های تحول در نظام آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: سال‌های سال در این راستا تلاش شده ولی ارزشیابی بر مبنای مهارت‌های تست‌زنی و تکنیک قرار گرفته و باعث شده بود برنامه درسی محجور بماند و کلاس درس فراموش شود.

زارعی با اشاره به تاکیدات ریاست جمهوری به افزایش کیفیت آموزشی و اهتمام ویژه دولت نسبت به دستگاه تعلیم و تربیت گفت: ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی تکلیف ریاست جمهوری است.

وی در ادامه رویکرد تشویق دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌ها را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت‌های صنعتی موجود در این استان می‌تواند در جذب دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌های جوار صنعت موفق عمل کند.

وی گفت:هنرستان‌ها پایه‌ریز اشتغال آینده استان‌ها به شمار می‌آیند و هویت هنرجو برای شغل آینده‌اش با تحصیل در هنرستان ترسیم می‌شود.

 رحمتی استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن تبریک هفته معلم با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم به منظور اخذ نتایج رضایت‌بخش در کنکور نسبت به سال‌های گذشته گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا در جایگاه بهتری از جایگاه کنونی قرار بگیریم و نیازمند برنامه‌ریزی بهتر و تحلیل دقیق آسیب‌شناسانه در این زمینه هستیم.

وی هنرستان‌های جوار صنعت را ظرفیتی بزرگ برای این استان عنوان کرد و گفت: استان ما با بیش از ۵۰۰۰ کارگاه فعال می‌تواند در ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت و جذب دانش آموزان به این هنرستان‌ها نقش موثری را ایفا کند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تعدد انتظارات از دستگاه تعلیم و تربیت است اظهار کرد: باید ارتقای نظام آموزش و پرورش را از دستگاه تعلیم و‌ تربیت طلب کنیم. نظام اداری ، شورا‌ها و فرمانداران باید در حل مشکلات سخت افزاری به آموزش و پرورش کمک کنند مشکلات نرم‌افزاری نیز با عنایت ویژه دولت برطرف می‌شود.

وی گفت:خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این دولت مانند رتبه‌بندی انجام شده است و امیدواریم در کنار هم و با هم افزایی شاهد تحول در نظام آموزشی باشیم.

سعادتی مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت همکاری و همراهی سایر دستگاه‌ها در برگزاری آزمون‌های نهایی اظهارکرد: مسئولان شهرستانی و استانی باید در کنار آموزش و پرورش باشند و این یک تکلیف ملی است.

وی ادامه داد: آزمون نهایی خرداد ماه اتفاقی بسیار حساس و ملی بوده و نقش بسیار مهمی در سرنوشت دانش‌آموزان دارد مسئولان وزارتی، شهرستانی و استانی امروز باید پای کار باشند.

وی با ارائه آماری از تعداد شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی طی امسال گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰۹۸۶۳ نفر در آزمون سال ۱۴۰۳ شرکت کنند.

وی گفت:فراگیران آزمون امسال بیش از دو و نیم برابر شده است و ۲۴۲ حوزه اجرای آزمون و ۲۴حوزه تصحیح پیش‌بینی شده و امسال ۷۷ ماده درسی شامل دروس عمومی و تخصصی مشمول آزمون نهایی هستند.

دیگر خبرها

  • جزییات برخی از اقدامات قوه قضاییه برای احیای حقوق عامه
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • نتایج چهارمین آزمون «مهارت انجام عملیات قرض‌الحسنه» اعلام شد
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت